Наші переможці

2013-04-10

студенти коледжу Переможці обласних олімпіад

Студенти коледжу — переможці обласних олімпіад із загальноосвітніх предметів

Відповідно до статті 2 Закону України "Про загальну середню освіту", Постанови Верховної Ради України "Про стан і перспективи розвитку загальної середньої освіти в Україні", Указу Президента України "Про додаткові заходи щодо підвищення якості освіти в Україні", з метою створення належних умов для виявлення та підтримки обдарованої молоді, розвитку її інтересів, схильностей та обдаровань в квітні місяці традиційно були проведені обласні олімпіади із загальноосвітніх предметів серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. В цьому році олімпіади із іноземних мов (англійська і німецька), математики, фізики, інформатики, історії, хімії, біології проводились на базі Хмельницького політехнічного (базового) коледжу.

В олімпіаді взяли участь студенти коледжу Гасюк Ульяна (німецька мова), Костей Ольга (англійська мова), Турик Іван (інформатика), Хітрова Олександра (фізика), Хлівнюк Вероніка (історія).

Студенти коледжу відповідально готувались до предметних змагань на потязі року. Результатом наполегливої праці стали ІІ місце з німецької мови студентка – Гасюк Ульяна (218 група, спеціальність «Музична естрада», викладач Бурячок Н.В.) та ІІІ місце з інформатики – студент Турик Іван (123 група, спеціальність «Духові інструменти», викладач Деркач Л.С.). Переможці олімпіад були нагороджені преміями в розмірі мінімальної стипендії та подяками від виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради, а також грамотами міської ради нагороджені викладачі, які здійснювали підготовку студентів-переможців.

Коледж вітає своїх переможців, бажає їм подальших творчих успіхів та нових перемог!

Кiлькiсть переглядiв: 288

Коментарi